LIGE NU

JEG VIL HAVE FLERE TATOVERINGER

Min seneste tatovering fik jeg lavet i 2014, og det er efterhånden blevet tid til at jeg får den rettet til. Det er en cirkel rundt om min højre underarm og jeg er så glad for den! Jeg fik den lavet under min ferie i USA, hvor jeg besøgte Kristine (min roomie) da hun var aupair hos en familie i San Francisco. Få dage før hjemrejsen fik jeg lavet min cirkel og den var derfor ikke helet op da jeg fløj hjem. Træt som jeg var, gik jeg ind i en dør med den og det har desværre resulteret i lidt arvæv, som heldigvis kan gøres pænt igen – jeg har forhørt mig hos diverse tatovører efterfølgende!

Så nu er det snart tid igen, kan jeg mærke. Den skal gøres pæn og helst inden jeg er færdiguddannet sygeplejerske, da det grundet infektionsrisici ikke er helt hensigtsmæssigt at få lavet tatoveringer imens man arbejder.

Faktisk har jeg i flere år tænkt at jeg da elsker mine tatoveringer og absolut ikke fortryder dem, men jeg har været lidt i tvivl om hvorvidt jeg ville have flere. Jeg har ikke følt der var noget jeg ville have lavet og for at være helt ærlig vil jeg heller ikke have dækket særligt store områder af min krop med blæk. Men jeg synes bare det er så fint og feminint med små tatoveringer, der hver især symboliserer noget specielt.

Jeg er nok kommet frem til at jeg faktisk har et par små tatoveringer, jeg gerne vil have lavet, når min cirkel alligevel skal rettes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LIGE NU