10 TING

HVILKE VITAMINER ANBEFALER I?

Eftersom jeg både har astma og forskellige typer allergi er mit immunforsvar også derefter. Jeg bliver nemt syg og præsterede sidste år at være sengeliggende i næsten tre uger. Jeg gennemførte utroligt nok stadig det modul jeg gik på, på daværende tidspunkt, men det var også takket være den studiegruppe jeg var i.

Men anyway. Jeg kan som alle andre sagtens have lange perioder, hvor jeg spiser hvad jeg har lyst til og gerne putter en masse usundt i munden. Men som et minimum er jeg meget bevidst om at få mine vitaminer, særligt c-vitamin og en masse grøntsager. Jeg spiser altid en multivitamintablet – jeg er klar over at man som regel får alle de vitaminer man behøver gennem en varieret kost, men det er simpelthen af hensyn til mit helbred for at booste immunforsvaret og hjælpe min krop.

Jeg har lige haft en væmmelig omgang allergi, der kom til udtryk ved svie og kløe i øjnene. Saltvandsøjendråber hjalp ikke, men det gør Benaliv øjendråber med antihistamin i. Efter sådan en omgang kan det altså godt tage lidt tid før kroppen er på toppen igen. Det er jo ikke kun mine øjne, der lider under det. Som skrevet i mit tidligere indlæg er min hud også ekstremt sart og jeg har førhen taget fiskeolie, men synes de smager så grimt… Derfor er jeg nysgerrig efter at høre hvad jeres erfaringer er og hvilken slags fiskeolie, der bedst kan anbefales?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

10 TING