DU KAN IKKE VÆLGE "IKKE"

FREDAGSSCOOP

Kender I det, når man helt tilfældigt falder over noget man bare har ønsket sig i evigheder, men ikke har villet ofre penge på, fordi det var for dyrt? Ja, det tænkte jeg nok. Det kender vi vel allesammen lidt til.

Jeg har brugt dagen sammen med en af mine veninder, som jeg har mødt gennem sygeplejeuddannelsen. Det er guld værd at have veninder, og særligt en veninde, der ved hvad der foregår oppe i ens hoved midt i en praktikperiode. Hvor er det dog vigtigt at få talt om hvad man oplever og hvordan man tackler tingene.

Da der er Køge Festuge denne uge var vi en tur nede og drikke kaffe og gå lidt rundt. Pludselig gik vi i genbrugs-mode og endte i adskillige genbrugsbutikker. Jeg elsker genbrug, og hele idéen om at kunne sælge sine ting videre til andre, der vil blive glade for det.

Tilbage til sagens kerne; jeg har flere vintre i træk sukket efter ovenstående støvler og jeg er helt vild med mærket Billi Bi. Har haft flere par støvler derfra og kvaliteten er rigtig god, prisen lidt pebret, men okay – de holder også godt.

I dag faldt jeg (ja, jeg faldt næsten) over dem i en af genbrugsbutikkerne i Køge. De var sat gevaldigt ned og har faktisk ingen synlige brugsmærker. Blev det lige ugens eller måske månedens køb? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DU KAN IKKE VÆLGE "IKKE"