WEEKEND

HÅRUPDATE

Nu er det efterhånden ved at være små to år siden jeg sidst farvede mit hår, og det kan både mærkes på strukturen og ses på længden. At mit hår godt kunne trænge til en klipning er en helt anden sag.

Førhen farvede jeg mit hår nærmest ved enhver synlig udgroning og det sled voldsomt meget og ødelagde virkelig tykkelsen på mit hår. Jeg brugte også altid tonsvis af conditioner og balsamspray (leave-in).

Det er faktisk en hel lettelse at slippe for at skulle tænke på farvning og udgroninger! Jeg hjælper dog stadig mit hår ret meget på vej ved at bruge “Garnier Respons – Mythic Olive“, som i den grad holder mit hår blødt og sundt.

Planen har fra start været at jeg aldrig igen skal farve mit hår. Jeg ved ikke om jeg kan holde det for altid, men jeg vil prøve, for det ødelægger mere end det gør gavn – også på længere sigt. Og nu hvor det snart er sommer (forhåbentlig) bliver mit hår automatisk lysere på sådan en fin og naturlig måde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

WEEKEND