ASOS HEELS

JEG VIL GERNE

–  Jeg gad godt træne endnu mere! Er kommet ind i en fin rytme hvor jeg træner ca. 3 gange ugentligt både cardio og styrke, og så er jeg god til at gå lange ture. Men jeg vil alligevel gerne træne mere end det. Der er bare lige dét med tiden – den tillader det ikke altid, eftersom jeg er afsted fra kl. 6 og hjemme ca. kl 16 hver dag.

– I forbindelse med træning vil jeg gerne have fingre i disse træningstights fra “ICANIWILL” , dem tror jeg virkelig jeg ville elske at træne i, og så er de navy hvilket er en af mine yndlingsfarver i øjeblikket!

– Jeg vil enormt gerne ud at rejse. Med det her ultra kedelige danske vejr vil jeg bare gerne et sted hen hvor jeg kan få noget sol og varme. Hele min sommerferie skal faktisk bare gå med arbejde, da jeg i løbet af efteråret skal i gang med at skrive min bachelor, så jeg har svært ved at se hvornår den rejse skulle finde sted – men man har vel lov at håbe at der alligevel kunne blive lidt fri til ferie.

– Have solgt ud af nogle af alle de ting jeg har liggende og som jeg alligevel aldrig får brugt. De fylder og optager dyrebar plads!

– Blive bedre til at lave mad. Jeg spiser mest avocado, hytteost, rugbrød og tomater når jeg er alene hjemme. Det er også fint nok engang imellem, men bare ikke altid. Heldigvis spiser jeg ofte sammen med min kæreste Tim og han gider godt lave mad!

– Have en endnu bredere viden inden for farmakologi og anatomi. Jeg er så fascineret af de sygeplejersker man bare kan udfritte for viden, hvor de uden tøven hiver frem af alt hvad de ved, som bare sidder på nethinden. Så jeg fortsætter med at læææse…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ASOS HEELS