JEG VIL HAVE BLÅ

EN HURTIG SPINATSALAT

Jeg elsker virkelig salater og har faktisk aldrig været den vilde kødelsker. Dengang jeg boede alene spiste jeg ikke kød mere end en enkelt eller to gange om ugen, men det ændrer sig lidt når man ikke udelukkende skal lave mad til sig selv.

Jeg sørger for så vidt muligt for altid at have en masse grønt i køleskabet, en god dressing og forskellige slags kerner/nødder.

I denne salat er der spinat, agurk, tomat, skinkestrimler, feta, solsikke- og græskarkerner og en dressing med hvidløg, peberfrugt og estragon. Det smagte virkelig lækkert og jeg er fan af at man bare kan blande hvad man nu har. Nemmere bliver det ikke.

I går aftes inviterede Tim mig ud og vi endte med at spise på Café Vanilla nede i Køge. I og med at vi begge to forsøger at holde en nogenlunde sund livsstil fik vi salater. Jeg fik Cæsarsalat og Tim fik en med laks. Det var virkelig også lækkert, og det behøver slet ikke være kedeligt at vælge salat fremfor bøffer eller sandwiches!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

JEG VIL HAVE BLÅ