DUNJAKKER - IKKE PÅ BUDGET ;-)

STATUS PÅ ALLERGI

Jeg vågnede tidligt i morges, fordi Tim startede skole i dag. Det er umuligt for mig ikke at vågne når han først begynder at bevæge sig. Jeg har heldigvis ferie i halvanden uge endnu og skal kun arbejde i weekenderne de næste par uger, hvor dejligt er det ikke?

Jeg skal ned på apoteket i dag og hente nye øjendråber. Er ved at blive sindssyg. Mine øjne har været generet i over tre uger nu, og hvor latterligt det end må lyde så savner jeg faktisk at lægge mascara! Tænk man kan savne det… Men min læge har i hvert fald udskrevet recept på nogle nye øjendråber, som meget gerne skulle virke når alt andet ikke gør – så jeg håber virkelig det virker, for jeg orker ikke flere dage med irriterede øjne.

Derudover skal jeg helt sikkert også ud på altanen og sole lidt i dag og læse en god bog. Det er om at nyde ferien, nu hvor vejret endelig er dejligt. Jeg både nyder og hader ikke at have nogle planer. Elsker at vimse rundt herhjemme og hygge mig, men stresser også lidt over at ‘spilde’ min ferie på at lave ingenting. Ambivalent følelse, kender I den?

Under alle omstændigheder får bloggen rigtig meget opmærksomhed og det er jo aldrig dårligt 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

DUNJAKKER - IKKE PÅ BUDGET ;-)