EN HURTIG SPINATSALAT

ONSDAG MORGEN OG EKSAMEN

Det er onsdag morgen og jeg sidder hjemme i Tims store dejlige seng – som by the way også snart er min 😉

Jeg kan slet ikke tage mig sammen til at få læst op til min eksamen. 14 dage hvor jeg er gået fra fra praktik for at forberede mig, er altså lang tid, selvom der er meget der skal læses op på og gøres klar. Jeg trænger til sommerferie og til at få lidt studiefri i mit hoved. Jeg gør mit bedste og jeg glæder mig som en gal til det er overstået.

Min træning er der også stilstand i. Jeg har slet ingen motivation når jeg føler mig presset med mit studie. Det kommer igen, det ved jeg at det gør. Jeg skal bare have den eksamen ud af min verden.

Tingene kommer pludselig meget tæt på nu. Jeg er færdiguddannet til januar, og det er simpelthen så vildt og nervepirrende at tænke på. Jeg glæder mig, men jeg er også bange og jeg føler at der er så mange ting jeg endnu ikke har lært, og som jeg først skal kaste mig ud i når jeg står med min sygeplejeautorisation ved hånden. Puha.

Men én ting ad gangen – jeg går lige op til min modul 12 eksamen først!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EN HURTIG SPINATSALAT